"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Välisministeerium Ärge reisige Ukrainaga piirnevatele aladele (3)
18. veebruar 2022
vm.ee

Pingelise olukorraga Ukraina-Venemaa piirialadel palub välisministeerium vältida reisimist Ukrainaga piirnevatele aladele.

Eesti välisministeerium uuendas reisihoiatust ka Venemaale ning palub kõrgendatud julgeolekuohu tõttu vältida täielikult reisimist Ukrainaga piirnevatele aladele, teatas ministeeriumi esindaja reede õhtul.

Venemaal viibivatel Eesti kodanikel palub ministeerium kindlasti oma viibimine registreerida välisministeeriumi veebilehel https://reisitargalt.vm.ee.

Seoses oluliselt suurenenud julgeolekuohu tõttu Ukrainas soovitab välisministeerium tungivalt vältida reisimist Ukrainasse ning seal viibivatel Eesti kodanikel leida võimalusi riigist lahkumiseks.

“Olukord Ukrainas võib kiiresti muutuda ning pingete kasvades võivad olla häiritud Eesti saatkonna võimalused kodanike aitamiseks,” märkis ministeerium reedel.

Kommentaarid (3)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Huviline
19. veebr. 2022 14:41
Huvitav küll, miks ei ole soovitav reisida Ukrainaga piirnevale Venemaa territooriumile? Seda enam, et USA elukogenud ja üle aegade kõige vanema ja targema, mis sellel riigil kunagi on olnud presidendi arvates on venelased kohe kohe Kiievisse sisenemas? Sel juhul ei tohiks rindest kaugel sügavas vene tagalas küll kuidagi ohtlik viibida olla, või kuidas?! Või kardab meie õrnukesest naisterahvast armas välisminister, et mõni sedasi järsku liikuma hakanud tanki alla võib jääda?! Olles eelmisel päeval kohalikelt saadud samakast kõvasti julgust juurde manustanud, et nüüd jalad enam ei kanna, et õigel ajal eest ära jõuda?! Või on põhjus hoopis äkki siiski selles, et just Ukraina on see kes oma toetajatest julgustatuna järsku üle piirijoone ulatuva marutule kavatseb avada, mis juba tõesti parasjagu seal viibijatele ohtlik võib olla nagu see muideks juba Donbassis toimumas ongi ehkki sedagi siiski mitte veel Ukraina-Venemaa piiril mida vanadel juba Rooma ajast kõigi poolt kardetud ukri sõdalastel kogu nende suurustamisest ja "sõprade" usinast tagant torkimisest hoolimata siiski julgust rünnata pole jätkunud. Nii, et kui omal sinna asja oleks, sõidaks küll üsna julgelt, seda enam, et minul ausa mehena pole seal vaenlasi ei ühel ega teisel pool rindejoont.
ei keegi
19. veebr. 2022 10:01
"toomase detailse info" ja Unise Joe järjekordse kõne järgi neid ennustusi tehaksegi!; võtaksin neid tõsisemalt, kui "usaldusväärsetele allikatele" toetudes viidataks näiteks pataljoni Azov kavandatud provokatsioonile rahvavabariikide piiril ja selle mitteennustatavatest tagajärgedest julgeolekuolukorrale
teadja
18. veebr. 2022 21:10
https://www.telegram.ee/arvamus/teleteater-toomas-hendrik-ilves-teab-detailselt-kuhu-ukrainas-venemaa-runnata-plaanib