"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Põhja-Tallinn tähistab Eesti Vabariigi 104. aastapäeva muusikaga (0)
21. veebruar 2022
Foto: Scanpix

Põhja-Tallinn tähistab Eesti Vabariigi 104. aastapäeva neljapäeval, 24. veebruaril pidupäeva muusikaga  kogukonnamaja hoovis, lisaks toimub aastapäeva eelõhtul Salme kultuurikeskuse Leelo kohvikus salongiõhtu. 

Kodumaist muusikat mängitakse Kari 13 asuva kogukonnamaja hoovil hommikust kuni päikeseloojanguni. “Eesti Vabariik sündis siis kui kokku said õige veendumus ja õige ajastus, suure poliitika segadus ja väikese rahva otsusekindlus,” sõnas Põhja-Tallinna vanem Manuela Pihlap. “Eesti riik, mida paljud pidasid võimatuks, sai teoks ja kestab siiani. On igati sobilik pühitseda seda tähtpäeva muusikaga, sest just muusika liidab inimesi ja on mänginud Eesti riigi sünni ja säilimise loos nii suurt rolli.”     

Aastapäeva eelõhtul, kolmapäeval, 23. veebruaril kell 18 algab Tallinna Salme Kultuurikeskuse (Salme 12) kohvikus Leelo salongiõhtu. Leelo salongiõhtul kuuleb Eesti esinejaid vinüülplaatidelt ja DJ on Kristjan Rohioja ning erikülalisena staažikas, juba seitsmekümnendatel aastatel plaate keerutanud Einar Kapp. Üritus on tasuline (pilet eelmüügist kuni 22.02 – 6 eurot; samal päeval ja kohapeal 8 eurot). Salme ürituse info Facebookis: https://fb.me/e/1ilhQ53rN

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.