"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Mustamäe tähistab Eesti Vabariigi aastapäeva Noorkuu kontserdiga (0)
22. veebruar 2022
Foto Mustamäe LOV Foto: Mustamäe LOV

“Tänavu tähistame Eesti Vabariigi 104. aastapäeva ning Mustamäe Linnaosa Valitsus korraldab selle auks vastavatud Männi pargi vabaõhu laval piduliku iseseisvuspäeva kontserdi – mustamäelastele ja meie linnaosa külalistele esineb kuulus vokaalansambel Noorkuu,” ütles Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats.

Mustamäe Linnaosa Valitsus korraldab teisipäeval, 22. veebruaril algusega kell 18.00 Männi pargis Eesti Vabariigi 104. aastapäevale pühendatud piduliku kontserdi, kus esineb  Eesti tuntuim vokaalansambel Noorkuu.

 “Rõõm on tõdeda, et Eesti pidupäevad omandavad järjest suuremat tähtsust perede ja sõpruskondade traditsioonides – ka iseseisvuspäevast on saanud perepüha, mida tähistatakse kõige kallimate ja lähedaste inimestega. Mustamäe Männi pargi kontsert on selleks suurepärane võimalus – nii iseseisvuspäeva kontserdi kava kui park pakkuvad rõõmu nii täiskasvanud kui  noorematele mustamäelastele. Tere tulemast kogu perega!” kutsub Laats.

Eesti Vabariigi 104. aastapäevale pühendatud ansambli Noorkuu kontsert toimub teisipäeval, 22. veebruaril algusega kell 18 Mustamäe Männi pargi laval (Sõpruse pst 252).
 
Kontsert on kõigile tasuta. Tere tulemast!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.