"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Haaberstis likvideeritakse kortermajade hoovialadelt amortiseerunud mänguplatsid ja ohtlikud metallkonstruktsioonid (0)
31. märts 2022
Foto: Haabersti LOV

Haabersti linnaosavalitsus korraldab ka tänavu amortiseerunud mänguplatside ja ohtlike metallkonstruktsioonide eemaldamist kortermajade hoovialadelt. Elanikke ja korteriühistuid oodatakse sel teema aktiivselt kaasa rääkima ning katkistest ja enam mitte kasutust leidvatest mänguelementidest, vaibakloppimispuudest, katkistest piiretest, betoonplaatidest haljasalal ning muust sellisest teada andma.

Haabersti linnaosavanem Oleg Siljanov sõnas, et linnaosavalitsuse tellimusel teostati eelmisel aastal sarnaseid töid 49 objektil. „Eemaldasime ja utiliseerisime nii amortiseerunud rauast ronilaid, metallist pesukuivatus- ja vaibakloppimispuid, haljasaladelt betoonist plaate ja vanade liivakastide betoonääri,“ ütles linnaosavanem ning lisas, et elanikud on oodatud sel teemal aktiivselt kaasa rääkima.

„Katkistest ja amortiseerunud mänguväljakute elementidest, ronilatest ning vaibakloppimis- ja pesukuivatuspuudest, mida ei kasutata või mida võiks vähendada, katkistest piiretest, betoonplaatidest haljasaladel ja muust sarnasest tuleb linnaosavalitsusele teada anda hiljemalt 8. aprilliks e-posti aadressil margit.lahtvee@tallinnlv.ee. Eesmärk on eemaldada ohtlikud ja kasutuseta metallkonstruktsioonid, korrastada haljasalad ja vajadusel taastada murualad,“ rääkis Siljanov ning lisas, et konstruktsioonide asendamist uute vastu ei ole planeeritud.

Kõik laekunud ettepanekud vaadatakse linnaosavalitsuse spetsialistide poolt üle, kes hindavad olukorda, vajadusel räägivad korteriühistuga ning lisavad sobivad objektid sel kevadsuvisel perioodil tehtavate tööde nimekirja.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.