"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Märtsis sattus kainestusmajja 504 inimest (0)
04. aprill 2022
Tallinna kainestusmaja kamber. Foto: Scanpix

Märtsis viidi Tallinnas kainestusmajja kainenema 504 inimest, kellest 52 olid naised. Teistest riikides viibis kainenemas seitse inimest, neist kaks Lätist, kaks Ukrainast, üks Norrast, üks Egiptusest ja üks Poolast.

Veebruaris viibis kainenemas 391 inimest, kellest 42 olid naised. Teistest riikides viibis kainenemas kaheksa inimest, neist kaks Sloveeniast, kaks Ukrainast, üks Gruusiast, üks Saksamaalt, üks Moldovast ja üks Norrast, vahendab BNS.

2018. aastal paigaldati kainestusmaja kõigisse kahekümnesse kambrisse ka kaamerad, et tagada efektiivsemalt kainestusmajja toodud joobes isikute turvalisust ja jälgida nende tervislikku seisundit.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.