Tasub vaadata, et valitsus liiga ulatuslike riiklike kulutustega hinnatõusule lisahoogu ei anna. Kehtestades seeläbi justkui kogemata täiendavat “inflatsioonimaksu."

Madis Müller, Eesti Panga president
fotod Kristiine noored kogusid Tallinna loomade varjupaigale annetusi (0)
05. aprill 2022
Foto: Kristiine LOV

Tallinna Kristiine Noortekeskus sai ühele poole heategevuskampaaniaga, mille käigus koguti annetusi varjupaiga koertele ja kassidele.

Vaata galeriid (6)

Annetused olid oodatud Noortekeskuse annetuskasti Sõpruse puiestee 4a. Praegusel pingelisel ajal elab inimestes endiselt soov varjupaigaloomi aidata ja neile annetada. Täna viidi veebruaris ja märtsis kogutud annetused spetsiaalselt meisterdatud kastiga varjupaika, et see seal üle anda.

Veebruari alguses meisterdasid noorsootöötajad koos noortega noortekeskusesse kassidele ja koertele annetuskasti, kuhu said kõik annetajad tuua varjupaiga loomadele vajalikke tarbeid ja toitu. Tegemist on eelmisel aastal algatatud ühe Kristiine noore ideega ning kuna möödunud aastal oli kampaania väga populaarne, siis otsustati loomadele annetuste kogumist ka edaspidi traditsioonina elus hoida.

Seekord tehti annetuskast vanadest, keskusesse seisma jäänud erinevatest materjalidest, mis said nüüd vajaliku taaskasutusliku otstarbe. Selle armsa annetuskastiga viidi noortekeskuse juhataja Heleri Vilu sõnul täna kogutud annetused ka loomadele.

”Mind isiklikult puudutab väga, kui lemmikloomad hooletusse jäetuna varjupaika jõuavad. Toetan Varjupaikade MTÜ tegevust, sest annetused aitavad hüljatud loomadele uued armastavad kodud leida. Ka kõige väiksem toetus muudab väga paljude loomade elu,” lausus Kristiine noortekeskuse juht Heleri Vilu. Tutvust tehti kõigi varjupaiga  asukatega.

“Ma tänan selle algatuse eest Kristiine noortekeskust, linnaosa noori, annetajaid ja vabatahtlikke. Olen kindel, et selline kampaania aitab kaasa ka teavitustööle, kuidas üldisemalt parandada varjupaiga loomade tingimusi. See innustab paljusid noori varjupaika ka külastama ja täiendavalt aitama,” ütles linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Annetuskasti olid oodatud loomadele konserve, kuivtoite, kasutamata kassi- ja koerapesasid ning mänguasju, ning aktsiooni korratakse ka järgmisel aastal. Vajadus oli ka erinevate majapidamistarvete- kummikinnaste, prügikottide, käte- ja majapidamispaberi ja käterätikute järele. Annetuskasti toodi Vilu sõnul kõige enam nii konserve, kuivtoite, kasutamata mänguasju ja pesasid, samuti muid majapidamistarbeid.

Kõik kogutud annetused viidi täna noortega üheskoos noortega Varjupaikade MTÜ-le.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.