„Kui on võimalik koos kolleegidega ühe autoga tööl käia või mõned asjad ostmata jätta, siis tuleks seda teha, et mitte väga palju kulutada.“

Peep Peterson, Ametiühingute Keskliidu esimees
Eeloleval nädadal tuleb paiguti kuni viisteist kraadi sooja (0)
16. aprill 2022
Ilja Matusihis

Eeloleva nädala esimeses pooles ootavad ees päikesepaistelised kevadilmad ja kõrgrõhkkonna toel kerkivad õhutemperatuurid paiguti kuni 15 soojakraadini.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt läänekaaretuul kiirusega 1-6 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni +2 kraadi. Esmaspäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib sadada hoovihma. Tuul on muutliku suunaga 1-6 m/s. Sooja on 8-13, rannikul 5 kraadi lähedal.

Teisipäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Tuul pöördub kirdesse kiirusega 2-8 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +4 kraadi. Teisipäeva päeval on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub kirde- ja idatuul 4-9, puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 9-14, meretuulega rannikul 5 kraadi lähedal.

Kolmapäeva öösel on selge ja vähese pilvisusega kuiv ilm. Puhub kirde- ja idatuul 4-9, puhanguti kuni 13 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega kuiv ilm. Puhub kirde- ja idatuul 5-10, puhanguti 13, rannikul kuni 17 m/s. Sooja on 10-15, meretuulega rannikul 5 kraadi lähedal.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.