„Kui on võimalik koos kolleegidega ühe autoga tööl käia või mõned asjad ostmata jätta, siis tuleks seda teha, et mitte väga palju kulutada.“

Peep Peterson, Ametiühingute Keskliidu esimees
Kesklinnas jätkuvad välijõusaali treeningud algajatele (0)
22. aprill 2022
Foto Albert Truuväärt

„Tervislik ja aktiivne elustiil ei nõua suurt rahakotti ega kalleid jõusaalipääsmeid. Ennast saab vormis hoida ka välijõusaalides, mille varustus ei pruugi alla jääda isegi professionaalsetele seadmetele ja sobib igale vanuserühmale. Aga millest alustada? Milliseid harjutusi valida ja kuidas need õigesti sooritada? Seda kõiki saate teada, kui võtate osa Kesklinna välijõusaalide tasuta treeningutest,” ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

Kogu aprillikuu vältel on Kesklinna valitsus korraldamas tasuta välijõusaalide treeningute sarja, mis on suunatud eelkõige algajatele ja mida viib läbi tuntud treener Ott Kiivikas.

Algust sai tehtud eelmisel pühapäeval Lastekodu 32 kogupereväljakul ning järgmine treening toimub juba sel pühapäeval, 24. aprillil kell 13.00 Tuvi pargis. 1. mail kell 13.00 toimub treening Reidi teel.

„Ootame kõiki huvilisi osa saama meeleolukatest nädalavahetustest, mille käigus jagab treener erinevaid nõuandeid ja soovitusi teadlikust treeningust. Tule kohale, küsi, avasta ja liigu koos meiega. Eriti on oodatud algajad“, lisas Haukanõmm.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.