"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
vaata fotosid Tallinnas avatakse mängufilmi „Apteeker Melchior“ näitus (0)
28. aprill 2022

Tallinnas Kiek in de Köki kindlustustemuuseumis avatakse neljapäeval fotonäitus „Kuidas valmis film apteeker Melchiorist“.

Vaata galeriid (39)

Näitusel on eksponeeritud fotograaf Robert Langi fotod „Apteeker Melchiori“ triloogia filmivõtetelt, mida täiendavad filmi rekvisiidid, kostüümid ja keskaegsed museaalid Tallinna Linnamuuseumi kogudest.

Avaüritusel osalevad filmi režissöör Elmo Nüganen, peaosatäitja Märten Metsaviir, stsenarist Olle Mirme, fotograaf Robert Lang, produtsent Veiko Esken, näituse kuraator, Tallinna Linnamuuseumi ajaloolane Küllike Tint ja Kiek in de Köki kindlustustemuuseumi juhataja Anneli Jalava.

Külalisi ootab kohtumine “Apteeker Melchiori” filmitiimiga, juhendatud näitusetuur ja elav muusika. Soovijail on võimalik küsida küsimusi filmimeeskonna liikmetelt ning osaleda arheoloogia töötoas või filmi- ja arheoloogiateemalisel viktoriinil. 

Külastajatele on näitus avatud reedest kuni 30. juunini.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.