“Mind häirib, et enamik lugusid “Eesti laulul” on inglise keeles. Elementaarne lugupidamine oma emakeele vastu võiks ikka olla!”

Voldemar Kuslap, laulja
EVE KIVI: Kadriorg pole estraadišõu, see on ooper! (0)
09. mai 2022
Eve Kivi. Foto: Scanpix

“Elan Kadrioru lähedal, ilusa ilmaga lähen ikka parki istuma ja jalutama. Poska tänav on lausa vapustav näide eeskujulikult korda tehtud tänavast, kus tänu eraldi radadele on nüüd meeldiv ja ohutu liikuda nii jalakäijail, rattureil kui autodel. Varasema lohku sõidetud tee asemel, kus õiget kõnniteedki polnud, on nüüd kõigil omaette kulgemisteed,” kiitis filminäitleja Eve Kivi. 15. mai on Tallinna päev. Pealinn küsis tuntud elanikelt, millega Tallinn neid võlub.

“Meeldib, et Kadrioru piirkonna majad on valdavalt mahedais ja looduslähedastes värvides korda tehtud,” märkis Kivi.

“Kadriorgu ei sobi kriiskavad ja eredad moevärvid, nagu näiteks kärtspunane või lilla. Sellega võiksid arvestada ka pargilähedased uued hooned. Kadriorg pole estraadišõu, see on ooper! Viru tänava ots on samuti hea näide meeldivast linnaruumist, kus meeldiv ja turvaline kõndida. Vanalinna kõrval on ka puitasumid need, mille võlu ikka ja jälle imetlen.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.