"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
HELIN-MARI ARDER: Iga rohelist nurgakest ei pea hoonega täitma (0)
09. mai 2022
Helin-Mari Arder. Foto: Ilja Matusihis

“Armas miljööväärtuslik piirkond on Kassisaba. Tallinna meeldiv eripära on kindlasti rohealade ja parkide rohkus, suhteliselt väikese vaevaga saab siin rohelusse jalutama minna,” märkis Laulja Helin-Mari Arder. 15. mai on Tallinna päev. Pealinn küsis tuntud elanikelt, millega Tallinn neid võlub.

“Olen seda meelt, et rohelust ja varju andvaid põlispuid tuleb teadlikult hoida. Igat vabanevat nurgakest ei peaks kohe mõne hoonega täitma! Rohealasid tuleks pigem juurde luua. See on oluline eriti suvel, kui on väga kuumad ilmad,” lisas Arder, kelle arvates peaks vältima asfaltkõrbete teket.

“Hallid alad on potentsiaalne terviserisk mitte ainult vanematele inimestele, vaid kõigile, kes suvel linnas tegutsevad. Muru ja rohelus vajab küll hooldust, kuid tasub end igati ära. Linna tuleks hoida nii rohelisena, kui võimalik,” arvas ta.

“Suvel on ju tegelikult linnas väga mõnus, sest paljud sõidavad maale ära ja trügimist on vähem. Elan lühikese jalutuskäigu kaugusel vanalinnast ja hindan meie hästi säilinud ajaloolise linnakeskuse omapära väga. Seda enam, et viimasel paaril aastal kohtab vanalinnas üha rohkem huvilisi kõikjalt Eestist. Pärast viirusepuhangust tingitud pausi annaks seal kindlasti taas ergutada ka muusikaelu. On ju üks Tallinna eeliseid, et siin toimub tavapäraselt palju kultuurisündmusi.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.