“Mind häirib, et enamik lugusid “Eesti laulul” on inglise keeles. Elementaarne lugupidamine oma emakeele vastu võiks ikka olla!”

Voldemar Kuslap, laulja
Haaberstis tähistatakse Tallinna päeva lillede ühisistutamise ja sportliku perepäevaga (0)
10. mai 2022
Foto: Albert Truuväärt / foto on illustratiivne

Haaberstis linnaosas toimuvad reedel, 13. mail istutustalgud, mille raames istutavad Haabersti väärikas eas meeste- ja naisteklubi liikmed ning lasteaialapsed linnaosas asuvatesse istutuskastidesse kevadlilli.  Laupäeval, 14. mail toimub aga tasuta perepäev Õismäe Gümnaasiumi staadionil koos lõbusate mängude, toredate esinejate ja pidupäeva tordiga.

Haabersti linnaosavanem Oleg Siljanov sõnas, et Tallinna päev on küll 15. mail, kuid Haaberstis alustatakse pidupäeva tähistamisega varem. „Reedel, 13. mail valmistutakse pidupäevaks ühiste istutustalgutega, kui kohalike elanike, spetsialistide ning laste abiga saab mulda 1800 võõrasema, mis hakkavad silmailu pakkuma eri paigus üle linnaosa,“ ütles linnaosavanem. 

„Laupäeval on aga kõik huvilised oodatud sportlikule perepäevale, kus tegevust jätkub nii suurtele kui väikestele. Toimuvad Haabersti koolidevahelised finaalmängud jalgpallis ning Nõmme Kalju eestvedamisel proovitreeningud kõigile huvilistele. Tänavakorvpalliturniir ja näidistreeningud Howard Frieri juhendamisel ning tai-chi näidisetendus ja proovitreening. Muusikalist meelelahutust pakuvad Hanna-Sandra, Cityflash ning Laura-Ly ja muidugi toimub ühine pidupäeva tordi söömine,“ rääkis Siljanov.

„Perepäeval on kohal Päästeameti Põhja päästekeskus tehnikaga ning lisaks munitsipaalpolitsei ja maanteeameti esindajad, kes räägivad liiklusohutusest ning kelle juhendamisel toimub kergliikurite õpituba. Haabersti noortekeskuse eestvedamisel toimuvad põnevad mängud ja mõõduvõtmised. Kohal on õhupallimeister, kes lastele vahvaid õhupallifiguure meisterdab ning lisaks saavad soovijad lasta endale teha näomaalinguid,“ jätkas linnaosavanem ning kutsus huvilisi Haabersti sportlikule perepäevale.

Haabersti sportlik perepäev toimub 14. mail algusega kell 11.00 Õismäe Gümnaasiumi staadionil (Õismäe tee 50). Perepäev on tasuta ja kõik huvilised lahkesti oodatud. Perepäeva korraldab Haabersti Linnaosa Valitsus ning üritust toetab Tallinna Hambakliinik. Sportliku perepäeva täpsem kava on leitav https://bit.ly/3LIdKeA.

Haabersti istutustalgute raames toimub lillede istutamine Nurmenuku keskuse ees oleva lipuväljaku lillekastidesse ning Õismäe tee 26 kõrval asuvatesse lillekastidesse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.