"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Põhja-Tallinn tähistab Tallinna päeva koos Tanja Mihhailova-Saarega (0)
11. mai 2022
Tanja Mihhailova-Saar. Foto: Albert Truuväärt

“Tallinna päeva tähistatakse kolmel järjestikusel päeval. Laupäev, 14. mai on linnaosade päev. Põhja-Tallinnas istutame sel päeval lilli, tutvustame linnaosa uut üldplaneeringut ning korraldame kontserdi. Lisaks toimuvad ka väga oodatud Kalamaja päevad,” ütles Põhja-Tallinna vanem Manuela Pihlap.

Põhja-Tallinn tähistab Tallinna päeva laupäeval, 14. mail kell 15 kogukonnamaja (Kari 13) õues mustkunstnik Marko mustkunstietenduse ja Tanja Mihhailova-Saare kontserdiga. 

Põhja-Tallinna kogukonnamaja hoovis (Kari 13) algab 14. mail kell 15 mustkunstnik Marko müstiline kogupereetendus ja kell 16 esineb Tanja Mihhailova-Saar bändiga.

14.-15. mai toimuvad ka Kalamaja Päevad, mis leiavad aset Salme Kultuurikeskuse lähiümbruses (Salme 12). 14. mail kell 11 toimub Tallinna päeva puhul Salme Kultuurikeskuses teatri Marionett tasuta etendus „Kaval-Ants ja Vanapagan“. 15. mail mängitakse sama etendust ukraina keeles. Mõlemale etendusele on vajalik eelregistreerimine Salme Kultuurikeskuse valvelauas, tel. 6416 425 või info@salme.ee. Kohtade arv on piiratud. Nii Salme Kultuurikeskuse kava Kalamaja päevade raames kui ka kogu Kalamaja päevade kava on leitav aadressilt www.kalamajapaevad.ee

Tallinna päeval, 15. mail toimub Tallinna muuseumipühapäev. Põhja-Tallinnas saab sel päeval tasuta külastada Kalamaja muuseumi (Kotzebue 16) ja Eesti Kaasaegse Kunsti Muuseumi (EKKM, Kursi 5). Rohkem infot muuseumipühapäeva kohta on leitav: www.tallinn.ee/est/muuseumipuhapaev/

Tallinna päeva kava: www.tallinn.ee/est/tallinnapaev.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.