“Mind häirib, et enamik lugusid “Eesti laulul” on inglise keeles. Elementaarne lugupidamine oma emakeele vastu võiks ikka olla!”

Voldemar Kuslap, laulja
Reedel saab osaleda Kristiines Tondi asumi talgutel ja kuulata tasuta Jüri Homenja hoovikontserti (0)
11. mai 2022

Juba sel reedel, 13. mail toimuvad Tallinna päeva puhul algusega kell 10 Kristiine linnaosas Tondi asumi talgud, mille raames saavad korrastamise ning lillede istutamisega käed külge lüüa kõik huvilised. Talgutel istutame lilli, korrastame hoove, räägime linnaaiandusest ja palju muud. Lastele toimuvad ürituse raames erinevad vahvad tegevused.

„Talgute korraldamisega täidame mitu eesmärki: esiteks, aitavad talgud kaasa kogukonnatunde hoidmisele ja tugevdamisele; teiseks, koos saame luua kaunist elukeskkonda, sünnib palju uusi ideid, ning miks mitte – ka uusi kogukondi siinsamas Tondi asumis,“ kutsub Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe rahvast talgutel osalema.

“Talgulistele pakutakse ka suupoolist ning päeva lõpetab lõbus Jüri Homenja kontsert algusega kell seitse. Kontserdile eelnevad algusega kell 18 erinevad tegevused, kus räägitakse linnaaiandusest ning kohal on linnaosavalitsuse välikontor,” lisas Riibe.

Talgud toimuvad Seebi tänava hoovides (Seebi 30a, 34, 36b). Kõik on kutsutud!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.