“Mind häirib, et enamik lugusid “Eesti laulul” on inglise keeles. Elementaarne lugupidamine oma emakeele vastu võiks ikka olla!”

Voldemar Kuslap, laulja
laupäeval kell 12 Tondiloo park saab Tallinna päeva talgute raames veel kaunimaks (0)
12. mai 2022
Tondiloo park. Foto: Albert Truuväärt

„Tondiloo park on vaba aja veetmise kohaks paljudele noortele ja peredele. Loodame, et  tänu uutele roosiistikutele ja prahi korjamisele muutub Tondiloo park veelgi meeldivamaks külastuskohaks. Seekord ootame Lasnamäe elanike abi just väikeprahi ja suitsukonide koristamisel, sest need on küll enamasti silmale vähe märgatavad, aga keskkonnale väga kahjulikud,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

14. mail algusega kell 12 on Tallinna päeva teisel päeval, mis pühendatud linnaosadele, Tondiloo (rahvasuus Kivila) pargis rooside istutamise ja väikeprahi korjamise talgud. Talgutele on oodatud ka Lasnamäe elanikud ja kõik teised koristushuvilised.

Erinevate roosisortide istutamine toimub Lasnamäe Linnaosa Valitsuse ja haljastuspartneri HKP OÜ-ga Tallinna Mustakivi Lasteaia kõrval asuval Tondiloo pargi alal. Roosiistikuid on üle 100 taime.

Roosiistikute istutamisega samal ajal saab Tondiloo pargi läänepoolses osas korjata  väikeprahti. Lasnamäe Linnaosa Valitsus varustab talgulisi tööks vajalike kinnaste ja prügikottidega.

Talgutööde lõpus saavad kõik talgulised tasuta pirukaid süüa.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.