“Mind häirib, et enamik lugusid “Eesti laulul” on inglise keeles. Elementaarne lugupidamine oma emakeele vastu võiks ikka olla!”

Voldemar Kuslap, laulja
kell 10–13 Pirita kutsub laupäeval Rohelaadale, kus pakub rohenäppudele erinevat kaupa 25 müüjat (0)
13. mai 2022
Foto: Pirita LOV

„Esimene Merivälja turu Rohelaat pakub kõike, mida rohenäpu hing ihkab – siit leiab taimi nii silmailuks kui ka maitsemeelte rõõmustamiseks. Soetada saab tomati- ja kurgitaimi, maitse- ja ravimtaimi, seemneid, püsi- ja suvelilli, lilleampleid, viljapuude ja marjapõõsaste istikuid,” loetles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Merivälja turu esimene Rohelaat toimub Pirital laupäeval, 14. mail kell 10–13 Kesktee 40 korvpalliväljaku alal ja ümber. Kindlasti võiksid sammud Rohelaadale seada elulõngahuvilised, sest taimede valik on väga rikkalik. Kokku pakub Rohelaadal kaupa 25 müüjat.

Peale istikute müüakse laadal mett, küpsetisi, lihakraami, taimseid pasteete jm. Keha saab kinnitada kohapeal gaasigrillil valmivate burksikotlettidega, pakutakse kohvi ja saia ning muud head-paremat.

Merivälja turu Rohelaat toimub laupäeval, 14. mail kell 10–13 korvpalliväljaku sisesel ja välisel alal aadressil Kesktee 40.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.