„Kui on võimalik koos kolleegidega ühe autoga tööl käia või mõned asjad ostmata jätta, siis tuleks seda teha, et mitte väga palju kulutada.“

Peep Peterson, Ametiühingute Keskliidu esimees
FOTOD Kristiine kogukonna päev algas talgutega ja lõppes ansambel Regatt hoovikontserdiga (0)
14. mai 2022
Albert Truuväärt

„Peale haljastus- ja hooldustöid ning lillede istutamist ootab kõiki kristiinelasi võrratu ansambli REGATT kontsert, mis on kirsiks tordi peal Tallinna päeva raames toimuvale laupäevasele talguüritusele siin Kristiines. Toimuvad ka mõttetalgud, kus kõik on kutsutud osalema ja ideid jagama, kaardistame võimalusi, kuidas see konkreetne hoov muuta veelgi hubasemaks,“ kutsub linnaosavanem Jaanus Riibe nii ideede kui tööga kodukoha muutumises ja haljastuse hoidmises kaasa lööma.

Vaata galeriid (30)

Kristiine linnaosas olid kõik linnaelanikud kutsutud laupäeval, 14. mail toimuvale Kristiine kogukonna päevale, mille raames toimusid talgud, linnaruumi riisumine, värvimine, rohimine ja lillede istutamine, kaasa said aidata kõik soovijad ja kevadtööde käigus sai näpud mullaseks.

“Paralleelselt toimuvad talgud ka Krameri kogukonnaaias. Tutvustatakse kogukonnaaiandust ning räägitakse, kuidas kasvatada õiterohkeid suvelilli. Ka lastele on organiseeritud vahvat tegemist,” lisas Riibe.

Talgupäev toimus kell 12-14 aadressil Keemia tn 41/ Sõstra tn 1a ja ansambel REGATT kontsert toimub kell 17 – 18.30 Sõstra tn 1a hoovis (Välja tn 8 taga).

Lisainfo Facebookis: https://www.facebook.com/events/436899478246032/

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.