"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
EMMA JOHANNA LEPASOO: Head kohvikud oskavad valida õiget taustamuusikat (0)
16. mai 2022
Emma Johanna Lepasoo. Foto: Scanpix

“Tipptunnil oleks teenindajaid juurde vaja, sest paar-kolm inimest ei jõua katta suure hulga inimeste vajadusi. Maipühade ajal oli vanalinnas mitmekeelset rahvast juba päris palju märgata. Tundsin end sellisel soojal õhtul siin nagu Londonis. Tundub, et koroonaaegne vaikus on murtud!” ütles Laulja ja laululooja Emma Johanna Lepasoo. Tallinna turism on pärast pikka ja rasket koroonaaega taastumas. Pealinn uuris, kas meie teenindajad on muutunud vahepeal lahkemaks või ootavad nii meie oma kui ka välismaalt pärit külastajaid hapud näod ja nähvamised.

“Mulle meeldib, kui söögikohas on väike kultuurisein sündmuste infoga, nagu näiteks Reval Cafes Rävala puiesteel. Meeldivad on ka kohvikud, mis oskavad valida taustamuusikat, mis ei häiri,” kiitis Lepasoo.

“Hindan kohalikku toitu, astelpajumahl on suurepärane, samuti vahtrasiirupiga pannkoogid, mida pakub vanalinnas uues kohas avatud Must puudel. Söögikohta meelitab samuti loominguline atmosfäär. Oasis restoran Rotermannis näiteks korraldab luuleõhtuid ja podcasti õhtuid, esinevad DJ-d ja toimuvad live-kontserdid. Olen sealsel laval ka ise oma soolomuusikaga mitu korda üles astunud,” lisa ta.

“Mere lähedus on Tallinna suur trump. Reisidel väikelaevadega Aegnale või Naissaarele on kindlasti suur menu nii välis- kui ka siseturistide seas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.