„Kui on võimalik koos kolleegidega ühe autoga tööl käia või mõned asjad ostmata jätta, siis tuleks seda teha, et mitte väga palju kulutada.“

Peep Peterson, Ametiühingute Keskliidu esimees
tasuta kontsert Kultuurikeskuses Lindakivi esinevad täna lauljad Sirje ja Rein Kurg (0)
16. mai 2022
Foto Scanpix

Esmaspäeval, 16. mail kell 14 on Kultuurikeskuses Lindakivi Lasnamäe Sotsiaalkeskuse hooaja lõpukontsert. Kontserdil laulavad Sirje Kurg ja Rein Kurg  (ansambli Suveniir endised liikmed). Kontsert on tasuta.

„On väga rõõmustav, et vaatamata ajutistele ebamugavustele seoses uue hoone ehitusega on Lasnamäe Sotsiaalkeskus tegutsenud väga aktiivselt ning huvialaringide vastu on jätkuvalt suur huvi,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko. „On ääretult oluline, et igal inimesel, olenemata tema vanusest oleks võimalus ennast arendada ja päevi meelepäraste tegevustega sisustada ning mul on väga hea meel, et juba varsti saame pakkuda Lasnamäe Sotsiaalkeskuse klientidele selle jaoks uusi ja kaasaegseid ruume,“ lisas linnaosavanem.

Alates juunikuust lähevad Lasnamäe Sotsiaalkeskuse huvialaringid suvepuhkusele. Lasnamäe Sotsiaalkeskuse huviringid jätkavad tegevusi septembris.

„Olenemata sellest, et oleme tegutsenud ajutisel pinnal, on tänavune hooaeg olnud väga menukas. Hooaja lõpetame kontserdiga. Huvilistele jagub veel vabu kohti. Sügisest ootame huviringide vabadele kohtadele ka uusi osalejaid,“ ütles Lasnamäe Sotsiaalkeskuse juhataja Ivika Kärner

Lasnamäe Sotsiaalkeskus tegutseb ajutiselt aadressil Punane 36. Sotsiaalkeskuse uus maja kerkib 2022. aasta teises pooles vana hoone asukohale, aadressile Killustiku 16.

Üritusele saab ennast veel kuulama registreerida helistades 16. mail hommikupoole telefoninumbrile 621 8998 või 5301 0410.

Täpsema informatsiooni huviringide kohta saab veebilehelt: www.lsk.ee ja helistades 621 8998 või 5301 0410.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.