„Kui on võimalik koos kolleegidega ühe autoga tööl käia või mõned asjad ostmata jätta, siis tuleks seda teha, et mitte väga palju kulutada.“

Peep Peterson, Ametiühingute Keskliidu esimees
Nele-Liis Vaiksoo andis Mustamäel tasuta kontserdi (0)
17. mai 2022
Nele-Liis Vaiksoo. Foto: Martin Ahven

Teisipäeval, 17. mail kell 18 toimub Tallinnas, Mustamäe linnaosas, Sõpruse pst 196 hoovis Nele-Liis Vaiksoo tasuta kontsert.

Käesoleval aastal tähistab Mustamäe linnaosa 60. aastapäeva ning selle raames korraldab Mustamäe Linnaosa Valitsus aprillist septembrini Mustamäe erinevates asumitest Eesti parimate muusikute kontserte ning seda publikule täiesti tasuta.

“Hoovikontsertide sarja idee sündis eelmisel aastal ning mustamäelased võtsid selle uudse kontsertide formaati koheselt omaks. Mustamäe hoovikontsertide kontseptsioon on õigupoolest väga lihtne: selle asemel, et kutsuda inimesed peale tööpäeva lõppu kuskile suurde keskusesse, toome kontserdielamuse neile koduhoovi kätte,“ selgitas Mustamäe linnaosa vanema Lauri Laats.

Kuna Mustamäe linnaosa tähistab tänavu väärikat 60. sünnipäeva, siis saab juubeliaasta hoovikontsertide sari olema eriti staaride rohke.

Järgmine hoovikontsert toimub juba homme, 17. mail kell 18, mil Sõpruse pst 196 hoovis esineb särav Nele-Liis Vaiksoo.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.