„Kui on võimalik koos kolleegidega ühe autoga tööl käia või mõned asjad ostmata jätta, siis tuleks seda teha, et mitte väga palju kulutada.“

Peep Peterson, Ametiühingute Keskliidu esimees
Abilinnapea Oja andis üle Tallinna päeva muusikaviktoriini auhinna (0)
18. mai 2022
Foto Laura Toots

Tallinna koolide õpilased said 13. mai hommikul osaleda Tallinna päeva muusikaviktoriinis, mille võitjale – Tallinna Lilleküla Gümnaasiumi 8B klassile – käis täna auhinda üle andmas Tallinna abilinnapea Kaarel Oja.

Tallinna päeva sündmused algasid möödunud reedel koolides toimunud muusikahommiku ja muusikaviktoriiniga. Tallinna koolide 6.-8. klasse kutsuti osalema vägeva auhinnaga muusika-teemalises viktoriinis, mille võitnud klassile sai osaks vabalt valitud Eesti artisti kontserdi ühiskülastus. Kuni 1000-eurose kinkekaardi saab lunastada piletite vastu kontserdile, mis toimub 2022. aasta jooksul.

„Sel aastal tähistasime Tallinna päeva mitmes mõttes muusikalainel, sest Tallinn on UNESCO muusikalinn,“ rääkis abilinnapea Kaarel Oja. „Teiste muusikaliste ettevõtmiste ja paljude kontsertide kõrval toimus täitsa uue algatusena ka Tallinna päeva muusikaviktoriin, kuhu ootasime osalema Tallinna koolide 6.-8. klasside õpilasi. Kõigile mälumängu küsimustele õigesti vastanute vahel loositi välja 1000 euro suurune kinkekaart, et klass saaks koos minna oma lemmikartisti kontserdile. Õigesti vastanud osalejate seast valis fortuuna välja Lilleküla Gümnaasiumi 8B klassi – palju õnne ja häid muusikaelamusi!“

Muusikaviktoriinis osalejaid oli koolidest üle Terve Tallinna ja 100% õigesti vastanud õpilasi kokku 40. Arvukamalt olid esindatud Tallinna Lilleküla Gümnaasiumi 8C, Tallinna 32. Keskkooli 8B, Tallinna Reaalkooli 7C, Ristiku Põhikooli 7C, Nõmme Põhikooli 7B ja Mustamäe Gümnaasiumi 6A klass. Igaüks osales oma klassi eest ning võiduvõimalusi tõstis nii aktiivne osavõtt kui õigesti vastanute hulk klassis. 

Huvi korral saab igaüks oma muusikateadmised proovile panna SIIN.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.