„Kui on võimalik koos kolleegidega ühe autoga tööl käia või mõned asjad ostmata jätta, siis tuleks seda teha, et mitte väga palju kulutada.“

Peep Peterson, Ametiühingute Keskliidu esimees
Lasnamäe laadal saab pühapäeval osta värsket kevadist talukaupa (0)
19. mai 2022

„Kevadlaadal jagub uudistamist kogu perele. Laadal on palju erinevat kaupa, mille hulgast kõik laadalised peaksid endale midagi meelepärast leidma. Laadalt saab loomulikult osta ka maitsvat söögipoolist,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Meeleolukas Kevadlaat toimub 22. mail algusega kell 10 Pae pargis.

Laadalt on võimalik osta: marineeritud seeni, vahvleid, erinevat suitsukala parimatelt kalamüüjatelt, suitsusinki kohalikelt talunikelt, Eesti mett, kalja, maitsvaid magusaid tooteid, värsket kevadist talukaupa, maasikaid, pähkleid ja kõike muud põnevat toidukaupa. Laadalt ei puudu ka kevadiselt värvilised ja moodsad aksessuaarid, riided, jalanõud, lastetooted ning kõik muu kevadeks vajalik.

Lapsed saavad laadal teha tiire armsa poniga (tasuline) ning võtta osa õnneloosidest. Laadal on ka parim mänguasjade valik.

Toitlustusest pakutakse laadal: šašlõkki, kebabi, spiraalkartuleid, jäätist, kuuma maisi, mullivahvlit, suhkruvatti jne.

Palume võimalusel tulla laadale ühistranspordiga. Autoga tulijate jaoks asub lähim parkimisvõimalus KUMU parkimisplatsil, aadressil Valge 2. Palume mitte parkida enda autosid Pae pargi läheduses olevate kortermajade parklatesse.

Laada korraldajaks on Domino OÜ.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.