„Kui on võimalik koos kolleegidega ühe autoga tööl käia või mõned asjad ostmata jätta, siis tuleks seda teha, et mitte väga palju kulutada.“

Peep Peterson, Ametiühingute Keskliidu esimees
Usaldusega seotud aktsiise muutev seadus leidis riigikogu toetuse (0)
19. mai 2022
Foto: Scanpix

Riigikogu kiitis kolmapäeva õhtul heaks alkoholi-, tubaka-, kütuse- ja elektriaktsiisi seaduse ning alkoholi-, tubaka-, kütuse- ja elektriaktsiisi seaduse muutmise seaduse muutmise seaduse eelnõu, mis oli seotud valitsuse usaldusega, vahendab BNS.

Seaduse poolt hääletas 57 saadikut, vastu ja erapooletuid ei olnud ning 34 saadikut jätsid hääletamata. 

Opositsioonilise Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) saadik Siim Pohlak oli juba eelnevalt öelnud, et EKRE saadikud usaldushääletustel ei osale. 

Varasemalt oli riigikogu heaks kiitnud teisegi seaduse, mis oli seotud valitsuse usaldusega. Tegemist oli perehüvitiste seaduse, sotsiaalhoolekande seaduse ja teiste seaduste muutmise seadusega, mille poolt hääletas 60 saadikud, vastu oli üheksa ja erapooletuid ei olnud. Hääletusel ei osalenud 22 saadikut.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.