„Kui on võimalik koos kolleegidega ühe autoga tööl käia või mõned asjad ostmata jätta, siis tuleks seda teha, et mitte väga palju kulutada.“

Peep Peterson, Ametiühingute Keskliidu esimees
Kooriühing hakkab Tallinna lauluväljakuga koostööd tegema (0)
20. mai 2022
Foto Mats Õun

Eesti Kooriühingu juhatuse esimees Hirvo Surva ja Tallinna Lauluväljaku juht Urmo Saareoja allkirjastavad pühapäeval koostööleppe, millega tihendatakse omavahelist igakülgset koostööd ning tagatakse parimad võimalikud kontsert- ja proovivõimalused kooriühingu liikmetele.

Leping allkirjastatakse kell 13 Tallinna lauluväljakul laulukaare ees. Pärast seda toimub Põhja-Eesti ühendkoori proov 2022. aasta laulupäeva „Kodu(l)ootus“ ette valmistamiseks. Samal päeval kell 17 algab Hirvo Surva juhendamisel ühendkoori ühislaulmine „Eesti laulab Ukrainale“, kus salvestatakse muusikavideo Ukraina toetuseks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.