„Kui on võimalik koos kolleegidega ühe autoga tööl käia või mõned asjad ostmata jätta, siis tuleks seda teha, et mitte väga palju kulutada.“

Peep Peterson, Ametiühingute Keskliidu esimees
video ja fotod Verekeskus korraldas Pirital reedel esimese doonoripäeva (0)
20. mai 2022
Albert Truuväärt

„See võib kõlada enesestmõistetavana, aga tõsiasi, et sinu veri võib päästa elu, on kõige olulisem põhjus, miks registreerida end doonoriks juba täna ja tulla reedel Piritale verd loovutama,” ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Regionaalhaigla verekeskus korraldas reedel, 20. mail kell 12–15 Pirita linnaosa valitsuse saalis doonoripäeva. Vajalik oli eelregistreerimine. Veredoonoriks sobib 18–60-aastane inimene, kelle kehakaal on üle 50 kilo ning kes on terve, puhanud ja söönud. Covid-19 vastu vaktsineerimine ei ole vereloovutusel takistus.

Vaata galeriid (24)

Doonoripäevale tulles peab olemas kaasas isikut tõendav dokument.

Verd sai loovutada Pirita linnaosa valitsuse saalis (Kloostri tee 6).

Vajalik oli eelregistreerimine verekeskuse kodulehel www.verekeskus.ee.

Doonoripäeva korraldas Regionaalhaigla verekeskus koostöös Pirita linnaosa valitsusega.

Rohkem infot doonorluse nõuete ja vereloovutuse kohta www.verekeskus.ee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.