"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TÕNU TOOMPARK: Meil võib julgelt lapse üksi kooli saata (0)
23. mai 2022
Tõnu Toompark. Foto: Scanpix

Mina käin Tallinna linnas iga kuu 150 km jala, kõik on tipp-topp,” sõnas kinnisvaraanalüütik Tõnu Toompark. “Autojuhtide viisakus on minu arvates eeskujulik. Annan ise roolis olles ülekäiguradade läheduses teed ja mulle jalakäijana antakse samuti.

Mõnest hulljulgest juhist ei maksa Toomparki sõnul ennast segada lasta. “Üldiselt ma linna liikluse üle ei kurda, kuigi intensiivsema liiklusega paikades suurte magistraalide ääres kipub müra suureks,” rääkis ta.

Kristiine linnaosas elades kasutab Toompark ka ühistransporti. “Sagedamini eelistan siiski kõndida kesklinna jala, kuigi ühissõidukiga saab sinna vaid veerand tunniga,” lisas ta. “Ühistransport on meil hea ja turvaline. Nii pole ka vaja peljata, kas saata laps üksi kooli või mitte. Igal juhul jõuab ta mugavalt sinna ja tagasi! Ise sätin oma liikumised kas jalgsi, ühistranspordiga või autoga selle järgi, millised tempod parasjagu peal on.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.