„Kui on võimalik koos kolleegidega ühe autoga tööl käia või mõned asjad ostmata jätta, siis tuleks seda teha, et mitte väga palju kulutada.“

Peep Peterson, Ametiühingute Keskliidu esimees
Tallinnas avatakse suveks 91 avalikku tualetti ja käimlat (0)
24. mai 2022
Foto Albert Truuväärt

Eelolevaks suveks tuleb Tallinnasse 91 avalikku kohta, kus saab keha kergendada.

Täiendavalt paigaldavad ka linnaosad ajutisi välikäimlaid. Nii on sel suvel Tallinnas täisautomaatseid välitualette 14, konteinertüüpi tualette11, randades asuvaid sanitaarkonteinereid kuus ja suveks ajutiselt paigaldatud käimlaid 60. 

Neljapäeval kell 11 tutvustavad Männi pargis abilinnapea Vladimir Svet ning keskkonna- ja kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sulg avalike tualettide rajamise ja kavandamise kontseptsiooni linnaruumis, sealhulgas parkide ja suuremate mänguväljakute kavandamisel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.