„Kui on võimalik koos kolleegidega ühe autoga tööl käia või mõned asjad ostmata jätta, siis tuleks seda teha, et mitte väga palju kulutada.“

Peep Peterson, Ametiühingute Keskliidu esimees
Tüdruk jäi Mustamäel beebikiike kinni, päästemeeskond aitas tüdruku kiigest välja (0)
24. mai 2022
Foto Ilja Matusihis

Päästjad vabastasid teisipäeva öösel Tallinnas Mustamäel Männi pargis beebikiike kinni jäänud tüdruku.

Häirekeskus sai mõned minutid pärast südaööd teate, et Mustamäe linnaosas Männi pargis on teismeline tüdruk beebikiike kinni jäänud. Päästjad vabastasid noore neiu kiigest akutrelli kasutades ning panid seejärel kiige taas kokku. Tütarlaps kiirabi ei vajanud.

Viimati oli analoogne juhtum 11. mail Tallinnas Lasnamäel, kus hädaabinumbrile helistanud tüdruk teatas, et tema klassiõde on Ümera tänaval mänguväljakul beebikiike roninud ning ei saa sealt enam välja. Kohale reageerinud päästemeeskond aitas tüdruku kiigest välja. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.