„Kui on võimalik koos kolleegidega ühe autoga tööl käia või mõned asjad ostmata jätta, siis tuleks seda teha, et mitte väga palju kulutada.“

Peep Peterson, Ametiühingute Keskliidu esimees
Nõmme linnaosa valitsuses saab täna tasuta õigusabi (0)
26. mai 2022

HUGO.legal õigusbüroo ja Tallinna linna eestvedamisel toimub Nõmmel neljapäeval, 26. mail tasuta õigusnõustamine.

Nõmme linnaosa vanema Lauri Paeveeri sõnul pakub HUGO õigusbüroo professionaalset nõustamisteenust Nõmme inimestele. „Julgustan inimesi kasutama võimalust ja tulema homme Nõmme Majja, et saada vastuseid oma juriidiliste küsimustele,“ rääkis Paeveer.

Nõustamisel on võimalik saada õigusabi võlaõiguse, perekonnaõiguse, asjaõiguse, pärimisõiguse, tööõiguse, täitemenetlusõiguse, pankrotiõiguse ja korteriühistuõiguse õigusvaldkonda jäävate küsimuste osas. Infopäeval saab teavet ka riigi toel osutatava soodustingimustel õigusabi ning edasiste nõustamisvõimaluste kohta.

Tasuta õigusabi toimub 26. mail kell 9.00-18.00 Nõmme linnaosa valitsuses, Valdeku 13.

Eelregistreeri nõustamisele telefonil 688 0400.

Lisainfo HUGO õigusabituuri kohta leiab www.hugo.legal.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.