„Kui on võimalik koos kolleegidega ühe autoga tööl käia või mõned asjad ostmata jätta, siis tuleks seda teha, et mitte väga palju kulutada.“

Peep Peterson, Ametiühingute Keskliidu esimees
Päästjatel tuli Tallinnas aidata metskitse ja jänest (0)
26. mai 2022
Foto Ilja Matusihis

Tallinnas tuli päästjatel kolmapäeva õhtul ja neljapäeva hommikul aidata linnatänavatele sattunud metskitse ja jänest. 

Kolmapäeval kell 22.30 helistas häirekeskusesse Tallinna kesklinnas Väike-Ameerika tänaval elav naine ja teatas, et mööda tänavat jookseb kits, keda ajab taga suur vihane koer. Päästjate saabudes oli hirmunud kits peitunud ühte Väike-Ameerika tänaval asuva hoovi garaažide taha. Päästjad said kitse kätte ning andsid ta üle kohale kutsutud Jäägriabi OÜ esindajale, kes looma metsa tagasi lubas toimetada, teatas Põhja päästekeskus BNS-ile. 

Neljapäeva hommikul kell 7.52 sai häirekeskus teate, et Lasnamäe linnaosas Visase jäätmejaamas on verise käpaga jänes võrkaia vahel kinni. Päästjad vabastasid jänese aia vahelt kell 8.14 ning toimetasid ta loodusesse toibuma.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.