„Kui on võimalik koos kolleegidega ühe autoga tööl käia või mõned asjad ostmata jätta, siis tuleks seda teha, et mitte väga palju kulutada.“

Peep Peterson, Ametiühingute Keskliidu esimees
Täna stardib Pae pargi tasuta rahvajooks (0)
26. mai 2022

26. mail toimub VI Pae pargi rahvajooks. Üritusel on 5,1 km põhijooks ja 300 m lastejooks.

„Pae pargi rahvajooks on sel aastal pühendatud rahvusvahelisele spordipäevale, mida tähistataksegi 26. mail. Rahvusvahelise spordipäeva eesmärgiks on motiveerida võimalikult palju inimesi kehalisele aktiivsusele, mis on ühtlasi ka meie ürituse esmane eesmärk,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko

Veel viimaseid päevi saab ennast kirja panna Pae pargi rahvajooksule. Kuigi tegemist on tasuta üritusega, tasub ennast siiski eelnevalt registreerida, sest 600 esimest registreerunut, kes on ka jooksu lõpetanud, saavad medali. Pae pargis tavapäraselt liikuvatel inimestel palume arvestada 26. mai õhtul pargis jooksjatega, nii on üritus kõigi jaoks meeldivam.

Stardinumbrite väljastamine algab 26. mail kl 16.30. Kuni 7-aastastele mõeldud lastejooksud 300 meetrisele distantsile stardivad kell 17.30. Põhidistantsi ehk 5,1 km start antakse kl 18.30. Rada kulgeb ilusate vaadetega Pae pargis, kokku läbitakse kolm 1,7 km pikkust ringi. Põhijooksust saavad osa võtta 8-aastased ja vanemad osalejad.

Parimate autasustamine toimub kl 19.15. Põhijooksul autasustatakse esemeliste auhindadega esikolmikuid meeste ja naiste arvestuses neljas vanusekategoorias: 2009.-2014. aa sündinud poisid ja tüdrukud (PU14, TU14), 2005.-2008. aa sündinud noormehed ja neiud (MU18, NU 18), 1973.-2004. aa sündinud mehed ja naised (M, N) ning 1972. a ja varem sündinud mehed ja naised (M50, N50). Lisaks individuaalvõistlusele selgub ka Lasnamäe kiireim kool.

Võistluse keskus paikneb Lasnamäe Linnaosa Valitsuse (Pallasti 54) hoone taga ning autoga tulijad saavad parkida Kumu parklas Valgel tänaval. Korraldajad paluvad varuda kannatlikkust ning arvestada võimalike järjekordadega stardinumbrite väljastamisel ning tulla aegsasti kohale.

Registreerimine on avatud 25. maini kell 23.59. Registreerida saab veebi kaudu: http://iseteenindus.pargijooksud.ee/

Lasnamäe Linnaosa Valitsus korraldab Pae pargi VI rahvajooksu koostöös MTÜ Orienteerumisklubi Nõmme-ga. Sponsorid: AS A. le Coq, Super Skypark, AS Tere, Ülemiste keskus, Lasnamäe Centrum, Raadio Volna ja Teamsport.ee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.