„Kui on võimalik koos kolleegidega ühe autoga tööl käia või mõned asjad ostmata jätta, siis tuleks seda teha, et mitte väga palju kulutada.“

Peep Peterson, Ametiühingute Keskliidu esimees
fotod ja video Põhja-Tallinnas avati kolmapäeval esimene õppemesila (0)
26. mai 2022

Tallinnas Kopli tänav 93 asuva kogukonnakeskuse õuel avati kolmapäeval Põhja-Tallinna linnaosa, Tallinna Kopli ametikooli, Tallinna Tehnikaülikooli ja Tallinna Mesinike Seltsi koostöös pealinna esimene õppemesila.

Vaata galeriid (35)

Õppemesilasse kuuluvad kuus mesitaru, mille eest hoolitsevad Tallinna Kopli ametikooli õpetajate ning õpilaste ja Tallinna Mesinike Seltsi mesinikega koos Kopli 93 kogukonna liikmed ehk kohalikud inimesed. Koos õpitakse mesilaste pidamist ning sügisel ka mee väljavõtmist tarust.

Tallinna esimese õppemesila avasid Põhja-Tallinna linnaosa vanem Manuela Pihlap, Salme kultuurikeskuse juht Sten Svetljakov, Tallinna Kopli ametikooli direktor Kaspar Kaugija ning Tallinna Tehnikaülikooli poolelt Centrinno välisprojekti projektijuht Karin Kruup.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.