"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
„Apteeker Melchior” linastub reedel Pirital (0)
27. mai 2022

Reedel, 27. mail kell 11.30 ja 18 saab Pirita vaba aja keskuses vaadata filmi „Apteeker Melchior”.

„Kel režissöör Elmo Nüganeni keskaegne krimipõnevik „Apteeker Melchior” veel nägemata, võib seda teha reedel Pirital,” sedastas Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat. 

Pirita vaba aja keskuse suurelt ekraanilt käivad filme vaatamas inimesed, kes peavad lugu kodumaistest linateostest ja soovivad tavalisest pisut teistmoodi kinoelamust. „Kogukondlikud kinoõhtud on hea võimalus aeg korraks maha võtta ja nautida häid Eesti filme. Sel reedel siis „Apteeker Melchior”,” sõnas linnaosavanem. Ta märkis, et möödunud suvel toimusid ajaloolise draama võtted ka Pirita kloostri varemetes.

Kinoõhtu Pirita vaba aja keskuses (Merivälja tee 3) algab kell 18, beebikino seanss kell 11.30.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.