„Kui on võimalik koos kolleegidega ühe autoga tööl käia või mõned asjad ostmata jätta, siis tuleks seda teha, et mitte väga palju kulutada.“

Peep Peterson, Ametiühingute Keskliidu esimees
Haabersti tasuta lastehommikul esineb noor kohalik solist Miia Margaret Untera (0)
27. mai 2022
Miia Margaret Untera Foto Scanpix

Laupäeval, 28. mail algusega kell 11.00 toimub lastehommik Veskimetsa-Mustjõe külaplatsil. Kavas on vahvad mängud, võistlused, seebimullisõu ning väike kontsert, kus esineb noor kohalik solist Miia Margaret Untera.

Haabersti linnaosavanem Oleg Siljanov sõnas, et Haabersti lastehommikud toimuvad taas ning sel nädalavahetusel on kõik huvilised oodatud lustima Veskimetsa-Mustjõe külaplatsile.

„Haabersti lastehommikud toimuvad traditsiooniliselt suviti eri paigus üle linnaosa ja kui varasematel aastatel on need toimunud Õismäe tiigi ääres,  Kakumäe rannas või Järveotsa mänguväljakul, siis sel suvel jõutakse esmakordselt Veskimetsa-Mustjõe külaplatsile,“ ütles ta.

Siljanov lisas, et järgmisel nädalavahetusel toimub lastehommik juba Haabersti noortekeksuse hoovis ning siis möödub lastehommik lõbusa tsirkusemaagia saatel. „Lastehommikud on tasuta ja kõik huvilised oodatud,“ jätkas linnaosavanem ning kutsus nii suuri kui väikseid koos sõpradega või emade-isade ja vanaemade ning vanaisadega lastehommikutele.

Esimene lastehommik toimub, laupäeval, 28. mail kell 11.00 Veskimetsa-Mustjõe külaplatsil (Tarna tänava ja kergliiklustee vahelisel haljasalal). Lapsi lõbustab vahva mängujuht mesimumm Zumm ning toimub seebimullisõu. Lastele on näomaalinud ja õhupallifiguurid. Muusikalist meelelahutust pakub kohalik noor solist Miia Margaret Untera koos saatja Magnus Lossiga.


Selle suve teine lastehommik toimub laupäeval, 4. juunil kell 11.00 Haabersti noortekeskuse hoovil (Õismäe tee 24). Kavas on lõbus tsirkusemaagia koos klouni ja tema armsate koerakestega. Erilised seebimullitrikid, žongleerimine, mustkunstimaagia ja koerte vabastiil. Tsirkusemaagia toob Haaberstisse teleseriaalist tuntud Mironovi tsirkusetalu.

Haabersti lastehommikud on osalejatele tasuta. Lastehommikuid korraldab Haabersti Linnaosa Valitsus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.