„Kui on võimalik koos kolleegidega ühe autoga tööl käia või mõned asjad ostmata jätta, siis tuleks seda teha, et mitte väga palju kulutada.“

Peep Peterson, Ametiühingute Keskliidu esimees
Politsei: naise perroonilt alla tõuganud ründaja lõi rongis reisijat (0)
27. mai 2022
Foto PPA

Politsei tegi kindlaks, et kolmapäeval Tallinnas Rahumäe rongipeatuses naise perroonilt alla tõuganud ründaja lõi pärast seda rongis vanemat reisijat.

Põhja prefektuuri Lääne-Harju jaoskonna juhtivuurija Pille Vilu sõnul on politseile lisaks kolmapäeval toimunule teada lisaks ühele rünnakule ka teine, mis leidis aset rongis. “Ründaja on keskealine, tumeda peaga ja venekeelt kõnelev naine. Ta lähenes Rahumäe rongipeatuses naise poole, kes ootas oma kolmeaastase lapsega rongi ning tõukas naise perroonilt alla. Tegemist on õnneliku õnnetusega, kuna samal ajal ei saabunud peatusesse rongi,” ütles Vilu.

Perroonilt alla tõugatud naine võttis oma lapse ja tahtis ründajast eemale kõndida, kuid ründaja järgnes talle ja lõi naist näkku. “Pärast esimest rünnakut suundus seni tuvastamata naine kell 16.25 väljuvale rongile, mis suundus Balti jaama poole. Rongis lõi ta veel ühte vanemaealist naist,” rääkis juhtivuurija.

Politsei on kindlaks teinud, et ründaja liikus Balti jaama turu suunas, kuid tema isik on endiselt tuvastamata. Kui keegi tunneb naise ära, palub politsei sellest teavitada numbril: 612 5865 või meili teel pille.vilu@politsei.ee. Samuti palub politsei ühendust võtta nendel inimestel, kes nägid mõlemat juhtumit pealt. Politsei on mõlema sündmuse kohta alustanud kriminaalmenetlust.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.