„Kui on võimalik koos kolleegidega ühe autoga tööl käia või mõned asjad ostmata jätta, siis tuleks seda teha, et mitte väga palju kulutada.“

Peep Peterson, Ametiühingute Keskliidu esimees
Lasnamäel avati uus koerte jalutusväljak (0)
30. mai 2022
Foto Albert Truuväärt

Esmaspäeval avati uus koerte jalutusväljak Tallinnas Mustakivi silla lähistel Mustakivi tee, Laagna tee ja Mahtra vahelisel alal – üritusele on oodatud kõik Lasnamäe koeraomanikud koos enda koertega. 

„Lasnamäel elavatel koerte omanikel on suur huvi koerte jalutusväljakute vastu, sest väljakud võimaldavad ka linnaruumis koertel rihmata ringi joosta ja mugavamalt teiste koertega sotsialiseeruda. Siiani on koerte jalutusväljakud asunud 7 asukohas. Lisaks Mustakivi silla lähistele tulevale koerte jalutusväljakule on planeeritud selle aasta lõpus väljaku avamine ka  Seli peremänguväljakul,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko

Et koerte jalutusväljaku külastamine oleks kõigi jaoks meeldiv, räägib koerte käitumisnõustaja ja treener Natalja Gavrilenko väljaku avamisel koerte jalutusväljakutel kehtivatest viisakusreeglitest ning annab nende külastamise osas ka mõningaid nõuandeid. Natalja Gavrilenko näitab koos koertekooli õpilaste ja nende koertega ka mõningaid harjutusi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.