"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
video Linnavalitsuse pressikonverentsil räägiti energiatoetuse taotlemisest, Vanalinna päevadest ja ligipääsetavatest randadest (0)
01. juuni 2022

Tallinna linnavalitsuse pressikonverentsil osalesid abilinnapead Betina Beškina ja Joosep Vimm ning Kesklinna vanem Monika Haukanõmm. Pressikonverentsil räägiti selle nädala lõpus toimuvatest 40. Vanalinna päevadest, liikumisraskustega inimestele loodud ligipääsetavatest randadest, energiatoetuse taotlemisest ning keskkonnasõbraliku disainikonkursi „RoheAsi“ tulemustest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.