"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
fotod Pirital pakkusid lastekaitsepäeval põnevust teletorn, kino ja mängud (0)
01. juuni 2022
Foto: Pirita LOV / foto on illustratiivne

„Uudistamist ja huvitavat tegevust jätkus Pirital eri vanuses lastele kogu päeva. Tutvuda sai teletorniga, vaadata Pirita vaba aja keskuses filme ja mängida jalgpalli. Mähe vaba aja keskuses mängisid lapsed lõbusaid mänge, lustisid batuudil ja limpsisid jäätist,” sedastas Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Vaata galeriid (24)

Pirital tähistati lastekaitsepäeva mitmekesiselt: ekskursioonid teletorni, mängiti jalgpalli ja vaadati ühiselt filme. Taas avas uksed Mähe vaba aja keskus.

„Lastekaitsepäev oli tore võimalus veeta lõbusalt aega ja teha üheskoos just kõike seda, mis laste silmad särama paneb,“ märkis Liinat ning lisas, et iga päev tuleb mõelda nii laste tulevikule kui ka nende igapäevasele heaolule ja muredele.

Päevale kohaselt tõmbab lastekaitsepäevale joone alla suve esimene aiakontsert Pirita-Kosel Kullese 5 aias, kus algusega kell 19 esineb laste folkviiuldajate ansambel Tuuleviiul.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.