"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Aasta kõmuliseim kohtulahing sai lõpu Võitjana väljus Johnny Depp! (0)
01. juuni 2022
Scanpix

Johnny Deppi ja Amber Heardi kohtusaaga sai täna Virginia osariigis lõpu, kui vandekohus otsustas, et võitjana väljub Depp ning Heard peab talle maksma 15 miljonit USA dollarit kahjuraha.

Vandekohus leidis, et Heardi poolt 2018. aastal kirjutatud Washington Posti artiklis tehti valesüüdistusi Deppi suhtes. Samuti leiti, et näitlejatar käitus meelega pahatahtlikult. Kõikidele küsimustele, mida vandekohtule esitati Heardi poolt kirjutatud artikli kohta, vastati jaatavalt, kirjutab DELFI.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.