"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
LIMA: peretoetuste suurendamine oleks loogiline ja õige otsus (0)
02. juuni 2022
Lima.

“Loomulikult ma pooldan seda, et riik peaks rohkem peresid toetama. See on absoluutselt loogiline ja õige otsus, sest ega elu odavamaks ei lähe. ütles Lima. Pealinn uuris linlastelt, kas nende arvates tuleks riiklikke peretoetusi suurendada.

“Ma ei räägi isegi kütuse ja elektrienergia hindadest, mis on juba laes, aga sügisel lubatakse veel kõrgemaid hindu. Loodan, et Riigikogu võtab perehüvitiste eelnõu vastu, sest raha tuleb peredele kindlasti toeks,” lisas Lima.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.