"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Maalitud ja tuunitud metallhiiglased kogunevad regiooni suurimale shownäitusele Tallinna (0)
02. juuni 2022

Kümned originaalselt värvitud ja lisadega täiustatud raskeveokid sõidavad üle Euroopa kokku 5. ja 6. augustiks Tallinna Lauluväljakule. Rekkate shownäitus on regiooni suurim ja toob kokku tuhanded autoilu- ja spordifännid. 

Vaata videot 2019. aastal Tallinna kogunenud autode uhkest kolonnist:

Lisaks rekkailudustele saab kahe päeva jooksul vaadata ekstreemseid trikimootorrattureid, driftishowsid ja veokarallit. Kohal on oma ala freestyle motokrossi ja puurimootorratturite tipud.

Tallinn Truck Show muusikaline peaesineja on Motörheadi kitarrilegend Phil Campbell. 32 aastat Motörheadi esikitarristina maailma lavasid vallutanud Campbell esineb bändiga The Bastard Sons. Lisaks saab pealaval näha ka meie rokkmuusika esinumbrit Terminaatorit ja teisi artiste. 

Iga maalitud ja tuunitud veok on täiuslik ja ainulaadne meistriteos, mida arendatakse läbi aastate. Nende rekkate juhid on oma ala andunud fännid ning enamik neist on auto täiustamisse kulutanud üüratuid summasid. Truck Showl saab ka vaadata autode sisse ja kapoti alla. Metallhiiglased üllatavad oma originaalse ja luksusliku sisustuse poolest. 

Tallinn Truck Show raames toimub esmakordselt transpordimess, millest võtavad osa transpordifirmad ja rasketehnikaga seotud ettevõtted.

Truck Show külastajad saavad valida publiku lemmiku parima rekka ja auto vallas ning žürii valib parimat sisustust. Samuti valitakse võitja parima helisüsteemi ja võimsaima mootoriröögatuse kategoorias. 

Peale kontserte, showvõistlusi ja autasustamisi jätkub üritus lauluväljaku siseruumides. 

Tallinn Truck Show on avatud 5. augustil kell 15-00:30 ning 6. augustil kell 10:30-21. Piletid on saadaval eelmüügis Piletilevis. 

Vaata 2019. aasta ürituse aftermovie-t:  https://youtu.be/w9z6DCUxnds

ja mõnd eelmisel korral üritust väisanud hiigelautot.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.