"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Pirital jagati soovijatele 6000 lilleampli jagu mulda (0)
02. juuni 2022
Foto: Pirita LOV

„Piritalased on aiarahvas ja rohenäpud olid selgi kevadel agarad kasutama võimalust saada tasuta kott mulda. Maikuu jooksul jagasime soovijatele 1500 kotti mulda. Sellest jagub näiteks 6000 lilleampli jaoks. Samuti istutati lilli suurematesse kastidesse ja vaasidesse,” ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat. Ta lisas, et mulda kasutati ka rõdudele minitarbeaia rajamiseks.

Maikuus jagas Pirita linnaosa valitsus erakinnistute omanikele ja ühistutele 1500 kotti aiamulda. Kampaania eesmärk on innustada aiakultuuri arendamist ja aidata kaasa Pirita heakorrale ning Tallinna kui Euroopa rohepealinna edenemisele.

Koti aiamulda saavad Pirital soovijad alates 2017. aastast.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.