"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Insulti haigestub 4500 inimest aastas, täna saab osaleda insuldihaige taastumise konverentsil (0)
03. juuni 2022

Mustamäe Tervisekeskuses, Tallinnas Ehitajate tee 27, 3. juunil toimuv konverents “Insuldihaige taastumise teekond” tutvustab, kuidas taastada liikumist, kõnet, toitumist ning vaimset tervist. Infot leiab www.insuldiselts.ee ja https://www.facebook.com/Insuldiselts

Insulti haigestub Eestis aastas keskmiselt 4500 inimest. Haiguse sümptomite äratundmine ja kiire abi tagab efektiivsema ravi tulemuse ja parema taastumise.
Suur osa abisaajatest terveneb osaliselt või saab tagasi normaalse elukvaliteedi. Paljudele aga jätab insult puude ning paljud võitlevad insuldi kaasnähtudega elu lõpuni. Insuldihaige vajab taastumisel kindlasti kõrvalabi ning abistavaid teenuseid. Väga oluline on teada, kuidas neid teenuseid kätte saada ning kasutada.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.