"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
reedeti kuni juuni lõpuni Kesklinn pakub suvel ohtralt tasuta treeninguid ja esitab kutse tantsule (0)
03. juuni 2022

„Reede õhtul toimus Inglirannas Russalka monumendi juures esimene tantsutrenn. Küllap saavad nii salsa kui ka bachata D7 tantsukooli osavate juhendajate abiga nelja treeningu jooksul paljudele selgeks,“ ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm. “Tantsutrenni on oodatud kõik huvilised olenemata vanusest, varasemast kogemusest või selle puudumisest. Kuumade Ladina-Ameerika rütmide saatel tantsusammude harjutamist ei sega ka ei pilves ilm ega partneri puudumine.“

Kesklinna valitsus pakub võimalust suvi läbi erinevaist tasuta treeninguist osa võtta.Tantsutrennid toimuvad reedeti 3., 10. ja 17. juunil ning 1. juulil algusega kell 19. Lisaks tantsuharjutustele saab juunikuus ka discgolfi katsetada – algajate trennid toimuvad 9., 16., 22. ja 30. juunil algusega kell 18.30 Tallinna Lauluväljakul.

Juulikus toimuvad Inglirannas SUP-laua treeningud noortele ning Hirvepargis joogatrennid algajatele. Augustis toimuvad Reidi tee ääres jooksutrennid ja enesekaitsetreeningud.

Täpsema info treeningute kohta leiad Kesklinna Valitsuse Facebooki lehelt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.