"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
FOTOD Reedel algas Tondiraba noortefestival, kus noored said osaleda rulluisu- ja rulavõistlusel ning võtta mõõtu tänavatantsus (0)
03. juuni 2022
Albert Truuväärt

Tondiraba noortefestivalil said noored osaleda erinevates sportlikes ja loomingulistes töötubades ning panna end proovile rulluisu- ja rulavõistlusel. Osalejaid ja kaasaelajaid ootas ka tänavatantsuvõistlus Hoodie Cyphers. Samuti olid noored oodatud osaluskohvikusse, kus arutada Lasnamäe noorte probleemide ja väljakutsete ning nende lahendamise üle.

Vaata galeriid (63)

Täpsemalt saab ürituse kohta lugeda siit. Üritust korraldasid Tallinna Haridusamet ja Lasnamäe Noortekeskus. Kokku toimub suve jooksul Tallinnas üheksa noortefestivali, mille fookuses on ekstreemsport, tänavakunst ja -tants ning muusika.

„Noorte suvepuhkus peab olema võimalikult põnev. Mul on hea meel, et juba mitmendat aastat mõeldakse ka neile noortele, kes veedavad suve linnas. Festivalide korraldamine Tallinna viies linnaosas tähendab, et üritused tulevad noortele peaaegu et koju kätte,“ ütles abilinnapea Vadim Belobrovtsev. „Ühtekokku toimub üheksa eriilmelist festivali, kust leiab nii loovust, ettevõtlikkust ja meeskonnatööd toetavaid tegevusi kui ka rohkesti meelelahutust, mida noored suvelt kindlasti ootavad.“

Suvefestivalid toimuvad veel

2.07 Kesklinnas Inglirannas,
9.07 Põhja-Tallinna Noortekeskuses ja Kase pargis,
4.08 Mustamäel Vilde pargis,
12.08 Põhja-Tallinnas Kari pargis,
27. augustil Lasnamäel Kivila pargis,
28. augustil Haabersti skatepargis
3. septembril Kesklinnas Vabaduse väljakul.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.