"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Merivälja turg pakkus põnevat kaupa ja meelelahutust (0)
04. juuni 2022
Reet Linna ning Merivälja turu eestvedajad Kristiina Talfeldt ja Kristi Sipra. Foto: Pirita LOV

„Igal paikkonnal on oma lugu ja mõni ettevõtmine, mille järgi kohta tuntakse. Meriväljal on selleks saamas laupäevased turuhommikud. Turg toob kokku müüjad, ostjad, uudistajad ning on oluline kogukonna kokkusaamise koht. Turg on nagu kogukonnapidu, mis pakub rõõmu ja annab energiat,” ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat. „Merivälja turg toimub teist suve. Selle elujõud on tema väga hästi töötav mootor,” lisas ta.

Laupäeval, 4. juunil kell 10–13 oli avatud hooaja esimene Merivälja turg. Esinesid Reet Linna ja Black & White Dance tantsutüdrukud.

Merivälja turult sai osta talukaupa, mune, mett, kurki, rabarberit, kala ja juustu delikatesstooteid. Müügil on ahjusoojad leivad ja küpsetised, pirukad, vahvlid, hoidised ja muu kraam, mida poest ei leia, ka eksootilisem kaup. Samuti saab turult soetada käsitööd. Müügil on maitse- ja maasikataimed. Turul on umbes 30 müüjat. Merivälja turu eestvedajad on kogukonnaaktivistid Kristiina Talfeldt ja Kristi Sipra.

Peale kauplemise oli turul mitmekesine meelelahutusprogramm. Esinesid Reet Linna ja Black & White Dance tantsutüdrukud. Lapsed said puhuda hiigelmulle, mängida pallimänge, lasta teha näomaalinguid. Avatud olid töötoad.

„Turg on avatud iga ilmaga. Naabrid lähemalt ja kaugemalt on oodatud,” kutsus linnaosavanem.

Merivälja turg toimub juunist oktoobrini kaks korda kuus.

Esimene Merivälja turg oli 4. juunil kell 10–13 Kesktee 40 korvpalliväljaku sisesel ja välisel alal.

Rohkem infot FB ja Instagram Merivälja turg lehtedelt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.