"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
"Tallinna panoraam" 05.06 Lastehaigla traumapunkti koormus kasvab suvel poole võrra. Kuidas lapsi kaitsta ja ohuolukordi ennetada? (0)
05. juuni 2022
Pealinn

Koolilaste suvevaheaeg on kohe algamas. Paraku toob aga see alati kaasa lastega juhtuvate õnnetuste kasvu. Ka Tallinna Lastehaigla traumapunkti koormus kasvab suvel poole võrra. Kuidas siiski lapsi kaitsta ja ohuolukordi ennetada? 

04.06.2022 – Küttehinnad

Tallinnas kasutab gaasikütet umbes 20 000 eluhoonet. Väike hulk neist ühendatakse sügisest pealinna soodsaima soojatootja Utilitase võrku. Suurem enamus jäävad aga gaasi juurde. Mida ja kas üldse saavad nende kodude omanikud täna ära teha, et sügisel ja talvel oleks arved makstud?  

04.06.2022 – Muutuv maailm

Maailm muutub ühe kiiremini ja muutuma peab ka meie elukorraldus. Kuidas see toimuma peaks, sellele otsiti vastuseid Eesti Kultuuri Koja mõttetalgutel. Tõdeti, et Ukraina sõda on muutnud maailmakorda ja endiseid aegu enam tagasi ei tule.  

04.06.2022 – Lauluväljaku suvi

Tallinna Lauluväljakul käivad ettevalmistused juulis esinevate maailmakuulsate artistide võõrustamiseks. Samas aga ei sega see paljude teiste põnevate sündmuste toimumist. Lauluväljakule on külastajad oodatud läbi terve suve iga päev.  

04.06.2022 – Vanalinnapäevad

Kas teie käisite Vanalinna päevadel? Kui mitte, siis veel jõuate. Täna õhtul kell seitse algaval kontserdil Raekoja platsil saab osa 40ndate Tallinna vanalinna päevade lõppkontserdist. Ivo Linna, Stefani, Alika Milova ja paljude teiste esituses kõlavad viimase 40 aasta populaarsemad laulud.  

04.06.2022 – Heeroldi jutud / Juudi muuseum

Millised on olnud Eesti juudi kogukonna paremad ja halvemad ajad? Või milline on olnud juutide panus Eesti ühiskonda alates Eri Klasist, Siima Schkopist ja Eino Baskinist? Nendele küsimustele aitab vastuseid leida Heerold.  

04.06.2022 – Küttehinnad

Tallinnas kasutab gaasikütet umbes 20 000 eluhoonet. Väike hulk neist ühendatakse sügisest pealinna soodsaima soojatootja Utilitase võrku. Suurem enamus jäävad aga gaasi juurde. Mida ja kas üldse saavad nende kodude omanikud täna ära teha, et sügisel ja talvel oleks arved makstud?  

04.06.2022 – Muutuv maailm

Maailm muutub ühe kiiremini ja muutuma peab ka meie elukorraldus. Kuidas see toimuma peaks, sellele otsiti vastuseid Eesti Kultuuri Koja mõttetalgutel. Tõdeti, et Ukraina sõda on muutnud maailmakorda ja endiseid aegu enam tagasi ei tule.  

04.06.2022 – Lauluväljaku suvi

Tallinna Lauluväljakul käivad ettevalmistused juulis esinevate maailmakuulsate artistide võõrustamiseks. Samas aga ei sega see paljude teiste põnevate sündmuste toimumist. Lauluväljakule on külastajad oodatud läbi terve suve iga päev.  

04.06.2022 – Vanalinnapäevad

Kas teie käisite Vanalinna päevadel? Kui mitte, siis veel jõuate. Täna õhtul kell seitse algaval kontserdil Raekoja platsil saab osa 40ndate Tallinna vanalinna päevade lõppkontserdist. Ivo Linna, Stefani, Alika Milova ja paljude teiste esituses kõlavad viimase 40 aasta populaarsemad laulud.  

04.06.2022 – Heeroldi jutud / Juudi muuseum

Millised on olnud Eesti juudi kogukonna paremad ja halvemad ajad? Või milline on olnud juutide panus Eesti ühiskonda alates Eri Klasist, Siima Schkopist ja Eino Baskinist? Nendele küsimustele aitab vastuseid leida Heerold.  

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.