"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
22. juunil kell 12.00 Põhja-Tallinn taastab populaarse Stroomi jaanitule traditsiooni (0)
05. juuni 2022
Facebook

Sel aastal tähistab Põhja-Tallinn jaanipäeva traditsiooniliselt Stroomi rannas ja rannapargis.  22. juunil on kavas laat, meelelahutuslik programm koos Uku Suviste kontserdiga ja jaanitule süütamine.

“Mul on hea meel, et pärast kaheaastast vaheaega saame jälle tähistada jaanipäeva Stroomi rannapargis. Ootame põhjatallinlasi ja külalisi veetma mõnusat päeva mere ääres. Kavas on jaanilaat, mitmekülgne meelelahutus, suur jaanilõke ja Uku Suviste kontsert,” ütles Põhja-Tallinna vanem Manuela Pihlap.

Põhja-Tallinna Valitsus kutsub kõiki huvilisi 22. juunil kell 12.00-20.00 Stroomi rannaparki jaanipäeva tähistama. Laat avatakse kell 12.00 ja kultuuriprogramm algab kell 15.00. Jaanilõke süüdatakse kella 18 paiku ja kell 18.30 astub lavale Uku Suviste bändiga. 

Üritus Facebookil: https://fb.me/e/7WdfTEARl

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.