"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Suvises laagriprogrammis on Tallinna lastele ja noortele üle 300 laagri, mis toimuvad nii pealinnas kui teistes Eesti paikades (0)
06. juuni 2022
Foto: Scanpix / foto on illustratiivne

„Õppeaasta lõpuni on jäänud veel vaid üks nädal ja aeg on mõelda sellele, kuidas veeta pea kolm kuud kestev suvevaheaeg. Pikk puhkus aitab maha raputada kooliväsimuse, kuid samas on see hea aeg luua ka toredaid mälestusi, leida uusi sõpru ja laadida end positiivsete emotsioonidega,“ ütles abilinnapea Vadim Belobrovtsev.

Tallinna Haridusamet koondas oma kodulehele info suvel toimuvate laagrite kohta. Kavast leiab nii Tallinnas kui ka üle Eesti toimuvad laagreid ning tegevusi leidub igas vanuses lastele ja noortele.

„Lastele ja noortele pakutakse rohkesti tegevusi nii Tallinnas kui ka üle Eesti. Linnalaagrites näiteks saab õppida surfamist ja tantsimist, meisterdada, tegeleda robootikaga ning osa võtta isegi printsesside linnalaagrist. Käiakse ekskursioonidel ja külastatakse põnevaid paiku. Loodan, et kõik õppurid leiavad endale sobiva võimaluse, et veeta suvi aktiivselt ja meeldejäävalt!“

Suvise laagriprogrammiga saab tutvuda Tallinna Haridusameti noorteinfo kodulehel. Kavast leiab nii eesti- kui venekeelseid laagreid. Välja on toodud korraldaja, laagri toimumise aeg ja koht, sihtrühm, laagri suunitlus ning pileti- ja registreerimisinfo.

Üle Eesti toimuvad laagrid näiteks Muhu saarel, Kloogarannas, Taevaskojas, Kurgjärvel ja Saaremaal, kus tegevust jagub igas vanuses noortele ja lastele.

Programm täieneb jooksvalt, esimesed laagrid toimuvad juba juunis ning paljud neist sobivad ka Ukraina lastele.

Tallinna Haridusameti noorteinfo koduleht asub aadressil tallinn.ee/noorteinfo/Koolivaheaeg

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.