"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Inglirannas saab päikest ja pallimängu nautida (0)
07. juuni 2022
Foto Kesklinna LOV

Kesklinna valitsuse tellimusel alustati täna populaarses Inglirannas liiva prahist puhtaks sõelumist, ühtlasi uuendatakse ja korrastatakse ka inventari.

„Inglirand on suviti rahva seas väga armastatud vaba aja veetmise paik. Lisaks peesitamisele ja vaadete nautimisele saab seal ka rannavõrkpalli mängida ja seda aktiivselt ka tehakse,“ ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm. „Tuleb aga meeles pidada, et Inglirand ei ole ametlik supelrand, mistõttu siin vee kvaliteeti regulaarselt ei kontrollita ja vette minek toimub omal vastutusel. Siiski on ka Kesklinna linnaosal välja pakkuda ka tervisele ohutu ja rahulikus miljöös supluspaik – selleks tasub võtta ette väljasõit Aegna saarele.“

Järgmisest nädalast saavad noored kogu suve Inglirannas tasuta võrkpallitrennidest osa võtta. Trennid toimuvad teisipäeviti ja neljapäeviti kella 14– 16. Treeninguid korraldab Tallinna Haridusameti ning Tallinna Kultuuri- ja spordiameti tellimusel Tallinna Võrkpalliklubi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.